Klubben har to æresmedlemmer, der begge har lagt mange års arbejde i badmintonafdelingen:

• Ole Nørby
  • Bent Nasser

August 2010

Det var med stor sorg, vi modtog meddelelsen om at vores meget afholdte træner, tidligere formand og æresmedlem i Rødekro IF Badminton Ole Nørby var afgået ved døden.

Ole var den seneste sæson træner for vores unge turneringsspillere, trods det at han få år tidligere havde trukket sig ud af arbejdet for badmintonafdelingen. Ole havde en særlig måde at motivere de unge mennesker på, med opmuntring, stor tolerance og masser af erfaring indenfor badmintonspillet.

Ole var med i bestyrelsen for badmintonafdelingen i 25 år, heraf 5 år som formand. Ole var æresmedlem i både motion og badminton. Han spillede selv badminton i 57 år og var træner i sammenlagt 21 år.

Ole nød stor respekt i andre klubber, de husker ham og klubbens storhedstid fra tidligere. Vi var stolte, da Ole igen valgte at træne et hold. Både spillerne og bestyrelsen kunne mærke hvor engageret han var, og hvor gerne han ville de unge mennesker og badmintonspillet.

Ole var meget vellidt, han havde sine meningers mod og ønskede det bedste for ikke blot badminton, men for hele RIF. I den tid Ole var aktiv i Hovedbestyrelsen, kæmpede han for at holde sammen på hele RIF som én forening. Han var stifter af Rødekro løbet og Rødekro prisen, og var aktiv i byfesten hvor han efter en uges arbejde, glædede sig til madkurvefesten om lørdagen, hvor han og hele byen festede og dansede.

Et stort aktiv for Rødekro og foreningslivet er væk. Æret være Oles minde.

På vegne af Rødekro Idrætsforening

Pia Dethlefsen og Karen Beckert