Vi har en drøm: Vi drømmer om, at skabe de mest fantastiske rammer til hverdagsmestrene.

I luftlinje med det nye sygehus ligger Fladhøj Idrætscenter og Hærvejsskolen, som snart skal udbygges til at rumme alle elever i Rødekro.

Det vil være fantastisk at kombinere læring og sundhed, samtidig med at skabe bedre forhold til fritiden og idrætten. Det skal være så stort, at det tiltrækker hele kommunen, i faciliteternes mangfoldige anvendelse.  Et samlingspunkt for alle, fra tidlig morgen til sen aften, og lysene brænder 365 dage om året.

Vi har brug for masser at råd, hjælp og vejledning også fra kommunen. Derfor glæder vi os meget til vores møde med dem den 13. august, hvor vi må fremlægge vores tanker, og høre hvordan kommunen kan være behjælpelig med, at komme et skridt nærmere drømmen.

Som inspiration har vi fået en del henvendelser fra jer borgere, som har hørt om os, fundet informationer på vores hjemmeside eller på facebook. Tusind tak for det.

Samtidig har vi besøgt Vejen Idrætscenter som lever op til mange af de drømme vi gerne vil gøre til virkelighed i Rødekro. Efter god inspiration fra bestyrelsen og ledelsen fra Vejen Idrætscenter, og vejledning fra foreningskonsulent i DGI og fritidsinspektør i 6230, opfordrer vi jer til at komme med jeres forslag, ønsker og drømme på vores hjemmeside, eller ved at maile til os på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. De foreninger vi har snakket med indtil videre, anerkender og bakker op om vores initiativ. Vi håber at høre fra mange borgere og foreninger i byen, så det bliver byens fælles drøm der går i opfyldelse i 2020.

Vær nysgerrig og læs mere på vores hjemmeside: www.sportensvenner.com

Sommerhilsner fra

Sportens Venner

Jørgen, Eske og Heidi.

Tusind tak til Anette Hamann Meldgaard som har hjulpet os med at skabe vores logo.