{juform id="1"}

Tilmelding bliver åbnet fra 26. Aug kl. 18:00

Der vil som udgangspunkt være 14 dages fortrydelsesret, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet.
Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder.
Der kan ved online betaling benyttes Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express, JCB og China UnionPay.

CVR

RIF - Gymnastik afd.

Klosterbakken 86 A
6230 Rødekro

CVR: 29881227

Er et ord du kommer til at høre eller læse mere til i løbet at den næste sæson. Et ord som vi arbejder på at få sat handling bag. Vi gør op med traditionel foreningsstruktur – og stemmer for medindflydelse og medansvar. Målet er : at få flere med ind i det frivillige foreningsarbejde, at få flere til at lave mindre, at følge med tiden, at tilpasse foreningen til medlemmerne, at tilføre endnu mere energi og udvikling. Måske bliver du også en del af det? Vi håber det!

Se her: Triologi første trin